Station Lelylaan nu nog grijzer!

IMG_9303Gatsie! Wie o wie heeft in zijn onmetelijke wijsheid besloten om de stalen constructie en de dakjes op de pijlers van Station Lelylaan grijs te verven. Was de constructie voor de zomervakantie nog iets verbleekt ferarri rood dat best een likje mocht hebben maar desalniettemin mooi complementeerde met het Nieuw-West blauw van de wachthokjes, is er in de zomer een saaie RAL 7005 of iets dergelijks opgesmeerd. Daar wordt het station natuurlijk niet fraaier van!

Grondverf?
Station Lelylaan een opknapbeurt cq een upgrade te geven vinden we prima maar liever niet met stemmig grijs. Of zou het grondverf zijn en de basis voor een totale make over? Wie o wie vult ons in?IMG_9302 IMG_9299

4 reacties op dit berichtReageer ook
  1. Het een mooie naam als Lelylaan zou je of een goede verwijzing naar Ir Lely moeten maken (kunstwerk) of zijn werken de Afsluitdijk en het naam hem genoemde Lelystad…

    Een kleurrijkere verandering is een variatie op zijn naam, zoals de bloemen lelies. Dat is dan ook weer leuk voor het bloemenstalletje, die dan speciaal lelies zou kunnen verkopen.

    Het station is nu Lelyk

    • Bedankt voor je reaktie Alfred, er is zeker iets mee te doen

  2. De afgelopen tijd is het wachthok van het NS-personeel wat tussen de twee sporen in staat een aantal keer prachtig versierd met graffiti. Lang heeft de treinreiziger er echter niet van kunnen genieten, gezien de snelheid waarmee Prorail de kwast van de uniformiteit er weer over heen zet. Vooralsnog grijs, maar vrees niet: de kleur zal worden gebracht door winkels zoals ‘Sissy Boy’ en ‘Rituals’, afgaande op de winkels rondom de andere Amsterdamse stationgebouwen. Dat is de verandering waar we met z’n allen zo naar hunkeren, nietwaar?

  3. Dat is weer beslist door MANAGERS, dat zijn een soort mensen die niet MENSELIJK zijn, maar meer gevoelloze ROBOTS !!

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend