Less is more in de Freezone

Õ

Ter inzage! De afspraken om de Freezone Centrum Nieuw-West in mei goed te starten. In het kort betekent ’Freezone Centrum Nieuw-West’ dat rond het Osdorpplein en Tussen Meer I de gemeentelijke regels worden versoepeld voor meer ruimte voor creativiteit, innovatie, spontaniteit en nieuwe initiatieven door ondernemers én bewoners, nice!

Denk & download mee
De uitgangspunten en minimale afspraken van de Freezone kun je lezen in het concept convenant. Deze is als pdf via deze link te downloaden. Heb je aanvullingen of opmerkingen op het convenant stuur die dan tot en met 17 april 2016 naar freezones@amsterdam.nl of freezone@nicenieuwwest.nl. We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Freezone gebied
locatie_freezone_Nieuwwest

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend