Wij ‘liken’ Bart

Omdat Bart de Groot één van de pijlers is van Beehive. Beehive is ruim 5 jaar geleden begonnen met werkplekken voor creatieve ondernemers in Vliegbasis de Huygens. Een jaar later volgde het plintenplan: winkeltjes en ateliers op de Jan van Galenstraat, de Karel Klinkenbergstraat en de Piet Mondriaanstraat, en daarna Villa Beehive (naast Vlla) in het oude uitvaartcentrum aan de Willem Roelofstraat.

Het lukt Bart om interessante, betrokken en creatieve ondernemers naar Nieuw-West te trekken en zo de economie en de levendigheid van een wijk tot bloei te brengen. De ondernemers kunnen op hun beurt inspiratie en informatie bij elkaar vinden. Bart vraagt ze expliciet om iets van hun ondernemerschap terug te investeren in de buurt. Dat levert mooie projecten op: van een kinderkunstclub tot buurttuintjes op wielen tot balkontassen voor bloemen op hoogte tot een eigen Beehive muziekproductie. Worden wij vrolijk van, nice!

Dit is het zevende ‘Like’ artikel in een serie van 8.
Like 1: Jeroen Jonkers
Like 2: Kami-Kazi
Like 3: Mustafa Akka
Like 4: Joke Kop
Like 5: Tamara Seur
Like 6: Irene Hemelaar
Like 7: Erik Bobeldijk

Volgende week weer een ‘like’ maar dan in een iets andere opzet en als je nog iemand weet die leuke en bijzondere dingen doet in Nieuw-West laat het ons dan weten, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend