Wij ‘liken’ Jeroen Jonkers


Greengraffiti® & Nice Nieuw-West ‘liken’ Jeroen Jonkers. Waarom?

Omdat hij samen met Albert Groothuizen, Hester van Dijk, Reinder Bakker, Elmo Vermijs, Sabien Bosman en Jeroen Kans een heel leuk initiatief heeft gestart aan de Sloterplas. Beter bekend als Hotel Buiten. Nu nog voor de helft een plan, maar straks is er méér dan alleen een prachtig gelegen café aan de Sloterplas.

Picture this: als je straks ontwaakt in je zelfvoorzienende boomhut op een van de eilandjes in de plas, al dan niet na een ludiek rondje eco-sauna, vaar je met het pontje naar de overkant, waar het sfeervolle café Station West van Hotel Buiten ligt. Daar, op het terras aan het water, bestel je een geurige cappuccino met verse appeltaart. Je kunt er werken op je laptop, meedoen met een geinige workshop of gewoon lekker lanterfanten. Stukje bij beetje wordt dit bewerkelijke plan meer werkelijkheid. Het café is er al, en een zelfontworpen enorme eettafel onder een rij wuivende populieren ook. En nieuwsgierige buurtbewoners en enthousiastelingen die wat leven in de brouwerij in Nieuw-West wel kunnen waarderen, en dromen van een vlierbessenfestival, kruidentuin, kinderfeest, buurtbbq. Nu de rest nog, met hulp en input van de buurt natuurlijk!

Dit is het eerste ‘Like’ artikel in een serie van 9. Volgende week woensdag weer een leuke Nieuw-Wester geselecteerd door Greengraffiti® op Nice Nieuw-West, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend